Laulutunti on ihana lahja! Mitä jos houkuttelisit läheisesi musiikin ja oman äänen äärelle. Laulutunnille voi tulla seniorikin; aina voi oivaltaa ja oppia. Laulutunnin voit lahjoittaa vaikka tuoreelle äidille, joka haluaisi laulaa lapselleen tai ehkä ystäväsi haaveilee liittyvänsä kuoroon ja tarvitsee hiukan kannustusta ja tukea, ennen kuin uskaltautuu haaveensa pariin. Tai kenties tunnet innokkaan karaoke-esiintyjän, joka ilahtuisi laulutunneista.

Olipa läheisesi tausta millainen tahansa, laulutunti räätälöidään lahjan saadan toiveiden mukaan. Lahjakortin voit hankkia Studio Aarian verkkokaupasta, josta lahjakortin voi tulostaa samantien. Painettuja kortteja on mahdollista postittaa tai voit hakea kortin toimitiloistamme Helsingin Punavuoresta erikseen sovittuna ajankohtana.

Studio Aarian lahjakortit
  • Laulutunti 45 min – 65 EUR
  • Laulutunnit 3 x 45 min – 175 EUR
  • Laulun starttikurssi 1 x 60 min + 4 x 45 min – 275 EUR
  • Laulun starttikurssi (8 – 14 -v) 1 x 45 min + 4x 30 min – 195 EUR
Osta lahjakortti  verkkokaupasta

Lahjakortin hankkiminen

Lahjakortin voit ostaa Studio Aarian verkkokaupasta. Verkkokaupasta saat lahjakortin pdf-muodossa sähköpostiisi.

Voit myös noutaa painetun lahjakortin Studio Aarian toimitiloista erikseen sovittuna ajankohtana tai sopia kortin postituksesta. Sovi noudosta tai postituksesta info(ät)studioaaria.fi tai p. 0442945522.

Huomaathan lahjakorttia ostaessasi, että kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä ellei toisin sovita. Lahjakorttia ei ole mahdollista palauttaa tai muuntaa rahaksi.