Yksityistunnit

Yksityistunneilla keskitytään oppilaan lauluäänen kehittämiseen ja luonnollisen, tasapainoisen äänentuoton löytymiseen. Tuntien sisältöön vaikuttavat sinun tavoitteesi ja toiveesi. Haluat ehkä laajentaa äänialaa, saada äänen kantavuutta ja voimaa tai haluat harjoitella konserttiin, esiintymiseen tai koelauluun tarvittavaa ohjelmistoa. Tunnit räätälöidään tarpeidesi mukaan. Laulettava ohjelmisto voi koostua useista tyylilajeista, esim. klassisesta, musikaaleista, iskelmistä tai popista.

Paritunnit

Paritunnilla opiskellaan samoja asioita kuin yksityistunnillakin, mutta tunnilla on kaksi oppilasta samanaikaisesti, joten tunti on yksityistuntia edullisempi vaihtoehto.

Tunnin aikana on mahdollisuus oppia myös toista kuuntelemalla ja seuraamalla. Tunnilla teemme yhdessä ääni- ja hengitysharjoituksia, jonka jälkeen oppilaat saavat halutessaan laulaa yksin tai vaihtoehtoisesti yhdessä. 

Terapeuttinen laulu

Tunnilla lauletaan niin kuin tavallisellakin laulutunnilla, mutta pääpaino on voimavarakeskeisessä lähetystymistavassa. Tunnilla kehollisuus, rentoutuminen ja hengitysharjoitteet yhdistetään laulamiseen ja äänenkäyttöön. Terapeuttisen laulun -tunnilla on mahdollista myös keskustella ja tutkia omia reaktioitaan ja ajatusmallejaan.

Terapeuttisen laulun -tunnille voit varata ajan ajanvarauskalenterista. Laitathan varaukseen myös viestin, jossa kerrot hiukan toiveistasi. Terapeuttisen laulun -tunti on kestoltaan 45 min ja hinnaltaan 65 EUR (sis alv 24%).