MAKSU-JA PERUUTUSEHDOT

Tutustu ehtoihin huolellisesti ennen ilmoittautumista tai tunnin varausta. Ilmoittautuessasi kurssille tai tunneille sitoudut noudattamaan alla olevia ehtoja.

Kurssit ja tuntipaketit maksetaan etukäteen laskulla tai suoraan Holvi-verkkokaupasta. Yksittäiset tunnit maksetaan Holvi-verkkokaupassa tai korttimaksulla.  Kurssit voi maksaa sovittaessa myös kahdessa erässä.

Yksityistuntien varaaminen ja peruuttaminen

Yksityistunnit voit varata online-kalenterista, joka lähettää myös muistutuksen tunnista 24 h ennen varattua aikaa. Tuntivaraus tulee perua 24 h ennen tunnin alkua, muuten tunti katsotaan käytetyksi ja siitä peritään täysi hinta. Varatun tunnin peruminen samana päivänä onnistuu vain sairastumisen vuoksi ja tällöin pyydetään näyttämään lääkärintodistus.

Tuntipakettien peruminen tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen ensimmäistä tuntia. 1-6 päivää ennen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet (50 %) kokonaissummasta + 30 euron käsittelymaksun. Paketin alkamispäivänä tai sen jälkeen tehty peruutus velvoittaa koko tuntipaketin maksamista.

Kurssien varaaminen ja peruuttaminen

Kursseille ilmoittaudutaan sähköpostitse tai puhelimitse. Opettaja lähettää ilmoittautumisesta vahvistuksen, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitovaa. Kurssin voi perua viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. 1-6 päivää ennen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet (50%) kokonaissummasta.  Kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen tehty peruutus velvoittaa koko kurssimaksun maksamista.  Ainoastaan lääkärintodistuksella kurssin voi perua 24 h, ennen alkamisajankohtaa.

Opettajan sairastuminen

Mikäli opettaja sairastuu, pyrimme hankkimaan sijaisen.  Opettaja voi myös sopia oppilaan kanssa tunnin ajankohdan siirtämisestä. Opettaja tiedottaa muutoksista sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Oppilaan sairastuminen

Oppilaan sairastumisesta tai muista syistä johtuvia yksittäisiä poissaoloja kursseilta emme pysty korvaamaan. Yksityistuntien poissaoloja pyrimme järjestelemään, mikäli oppilas on toimittanut lääkärintodistuksen. Tällöin oppilas voi pyrkiä löytämään sopivan uuden tuntiajankohdan opettajan kanssa.  Mikäli joudut olemaan vakavan sairastumisen vuoksi poissa useita tunteja  (80%) sovitusta tuntipaketista tai kurssilta, pyrimme löytämään kohtuullisen ratkaisun.

Kurssimuutokset

Mikäli kurssin oppilasmäärä ei täyty kurssiajankohtaan mennessä, voidaan kurssin ajankohtaa siirtää tai kurssi perua kokonaan. Muutoksista tiedotetaan kurssille ilmoittautuneille mahdollisimman pikaisesti.

Mikäli Aluehallintovirasto tai Valtioneuvoston päätös edellyttävät aikuisten harrastustoiminnan keskeytystä vedoten tartuntatautilakiin, kurssi voidaan siirtää tarvittaessa toteutettavaksi etäopetuksena tai hybridimallin mukaisesti.